Čuveni čikaški producent i legendarni house DJ Derrick Carter nastupiće idućeg ljeta, u subotu 15. avgusta na Refresh festivalu u Kotoru. Za doajena svjetske house scene, biće to prvi nastup u Crnoj Gori, na festivalu koji već popunjava izuzetno atraktivnu listu izvođača za svoje deveto izdanje, od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus. Za najbrže fanove, u toku je novogodišnja Re:akcija, u kojoj ograničen broj ulaznica mogu već sad da osiguraju u pola cijene, za samo 14 eura! Novitet je i partnerstvo sa regionalnom prodajnom mrežom Gigstix, pa se od sada ulaznice za Refresh mogu direktno kupiti na preko 50 trafika iz lanaca „Tobacco S Press" i „Štampa", u 23 mjesta širom Crne Gore.

Opširnije...

Da li ste spremni za novi Refresh?

Kotorski Refresh festival već popunjava novu, atraktivnu listu izvođača za svoje deveto izdanje koje će se održati od 13. do 15. avgusta 2015. godine u superklubu Maximus, a najbrže fanove, uoči predstojećih praznika očekuje i novogodišnja Re:akcija! Promotivna prodaja trodnevnih ulaznica počinje 22. decembra, a najbrži ljubitelji elektronske muzike moći će da ih osiguraju u pola cijene, za samo 14 eura! Novitet ove godine je i partnerstvo festivala sa regionalnom prodajnom mrežom Gigstix, pa se sada ulaznice mogu nabaviti na preko 50 trafika iz lanaca „Tobacco S Press" i „Štampa", u 23 mijesta širom Crne Gore.

Opširnije...

Osmi Refresh festival u Kotoru sinoć je završen poslije 14 promotivnih žurki, tri dnevne žurke zagrijavanja i tri duge noći u superklubu Maximus u Starom gradu. Preko 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, Sjedinjenih država, Italije, Rumunije, Srbije, Bosne i Hercegovine, uz veliku podršku crnogorskih izvođača, prodefilovalo je primorjem uz zvuke house, techno i trance muzike. Kroz vrata Maximusa u subotu je prošlo oko 4000 ljubitelja elektronske muzike i dobrog provoda, uz nastupe nekih od najistaknutijih svjetskih i regionalnih imena.

Opširnije...

Ritam osmog Refresh festivala pojačao se dodatno druge večeri, kada su status hedlajnera pred oko tri hiljade posjetilaca opravdali Steve Bug, Mladen Tomić i Will Atkinson. Uvod u novu festivalsku epizodu napravila je zvijezda prve noći, Mauro Picotto, koji je fanovima u Kotoru priredio iznenađenje nastupivši po danu u plažnom baru Baywatch, gdje se održavaju žurke zagrijavanja za duge noći u superklubu Maximus.

Opširnije...

Nastupima međunarodnih i lokalnih izvođača u kotorskom superbklubu Maximus, sinoć je otvoren osmi po redu Refresh festival. Blizu dvije hiljada ljubitelja elektronske muzike uživalo je do skoro šest časova ujutro u programu na tri bine, koji je nastupom DJ sastava „Stereo Ambasada" otvoren već od 22 časa na glavnoj bini. Luka Tarle iz Kotora otvorio je Fresh binu na kojoj su poslednje taktove na festivalu jutros imali Gav i Raven iz „Tehno klinike". Bristolski producent Standerwick i beogradski DJ Aquapipe u donjem su dijelu kluba nosili program Trance bine, dok je uvodne taktove za glavnu bio sinoć dao novosadski DJ Dee Face.

Opširnije...

Interesovanje za predstojeći, osmi po redu Refresh festival, koji će se održati od 7. do 9. avgusta u Kotoru, veće je u odnosu na prethodne godine. Broj prodatih ulaznica na promotivnoj turneji i u redovnoj pretprodaji već je uveliko premašio prošlogodišnje brojke, a potvrđeni su i strani gosti koji dolaze u velikim grupama, pa će tako na otvaranju festivala u četvrtak, u kotorskom superklubu Maximus, biti oko 200 Italijana koji organizovano dolaze na nastup torinskog „superstar" DJ-a Maura Picotta! Pored njih, svoj dolazak potvrdili su i gosti iz Engleske, Sjedinjenih država, Skandinavije, Holandije, Njemačke i drugih zemalja koji su već pristigli u Kotor i na crnogorsku obalu. Već tradicionalno, na Refresh dolaze i posjetioci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, a na Trance bini se očekuje i jedna veća grupa Makedonaca!

Opširnije...

Tri crnogorske DJ asocijacije imaće, već tradicionalno, svoje programske večeri na Fresh bini predstojećeg Refresh festivala, koji će se održati od 7. do 9. avgusta u superklubu Maximus u kotorskom Starom gradu. Internacionalnoj publici festivala predstaviće se podgorički sastavi „Tehno klinika", „Beat at Joe's" i novljanski „CastelGroovyNuovo", pojačani gostujućim izvođačima sa ovdašnje scene.

Opširnije...

Hedlajneri nove Trance bine na ovogodišnjem, osmom po redu Refresh festivalu u Kotoru, poručuju da publiku u superklubu Maximus očekuju sve nijanse trance muzike od 7. do 9. avgusta! Poznati su i svi izvođači iz Crne Gore i regiona, koji će nastupati u donjem dijelu čuvenog kotorskog kluba, ne samo kao podrška, već i kao ravnopravne atrakcije za sve ljubitelje progressive, euro i naravno psy trance zvuka.

Opširnije...

20 izvođača na 14 žurki od Ulcinja do Nikšića

U susret ovogodišnjem, osmom po redu, Refresh festivalu održaće se serijal žurki pod nazivom „Refresh 2014: Promo Tour" od 30. jula do 6. avgusta na 14 lokacija od Ulcinja do Herceg Novog. Na turneji će nastupiti oko 20 izvođača od kojih se svakako najviše izdvajaju Silicone Soul 31. jula u kotorskom „Maximus"-u i Toni Rios 1. avgusta u tivatskom „My Club"-u. Pored njih, na Refresh promo turneji nastupiće još Gillerz, Slobodan Popović aka P.S., Techno Klinika, Marek Tripkowsky, FFunk, Serhi, Proximus, Luka Tarle, Dino Ringov, Dee Face, Big R, Jan De R, Sagor Mash i drugi. Serijal počinje 30. jula na nikšićkoj Bedem tvrđavi u saradnji sa Bedem festivalom, a lokacije turneje još obuhvataju i ulcinjski „Ibiza Beach Bar", „Varadero" u Baru, „Almara Beach" na Oblatnu, „Ponta" i „Regata" u Tivtu, „People's" i „Pivnica" u Herceg Novom, „Baywatch" i „Havana" u Kotoru. Samo na Refresh promotivnoj turneji, kada se od srijede 30. jula na redovnim prodajnim mjestima završi akcija „1+1", posjetioci promotivnih žurki će moći za cijenu jedne, da kupe dvije trodnevne ulaznice za 20€! 

Opširnije...

Mauro Picotto je pravi renesansni umjetnik sa sjevera Italije, iz porodice vajara i plesača. Dvije decenije iskustva na elektronskoj sceni, doprinijele su kreiranju bogatog producentskog kataloga u kojem se nalaze i neke od najupečatljivijih traka čuvene dens grupe „Cappella“! Prepoznatljiv po megahitu „Komodo“, Picotto važi za jednog od najvećih techno i trance izvođača svih vremena uz singlice kao što su još i „Lizard“, „Proximus“, „Iguana“ i brojne druge. Poslednjih devet godina drži čuvenu noć „Meganite“ u superklubu „Privilege“ na Ibici gdje mu gostuju Marco Carola, Ben Sims, Paco Osuna, Adam Beyer i druge techno vedete.

Opširnije...